DISTRIBUIȚI

Capacitate: 8 adulți și 2 copii 

Vila Maria este situată la poalele Parângului, într-o zonă pitorească şi oferă un confort deosebit. Este ideală pentru cine dorește să îmbine luxul cu liniștea naturii. Vila dispune de 3 camere cu paturi matrimoniale, mobilier modern, tv – cablu, wi-fi şi grup sanitar propriu (încălzire, apa caldă NON stop), din care unul este cu jacuzzi, iar celelalte dispun de cabina de dus cu hidromasaj. Vă puteți petrece serile în livingul spațios cu bucătărie modernă, ce dispune de toate dotările (frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, expressor de cafea, vesela la dispoziția turiștilor etc).Vă puteți relaxa sau lua masa în curtea generoasă, unde aveți posibilitatea de a sta pe terasa din faţa casei, în foișorul din curte sau vă puteți răcori în piscina proprietăţii. Curtea mai dispune de cuptor, grătar şi leagăn.
Având o priveliște superbă, vila este situată la 6 km de Petroşani, judeţul Hunedoara. Vila dispune de parcare privată, drumul din oraş fiind asfaltat până la vilă.
În apropiere se află munții Parâng, unde se găsesc pârtii de ski pentru începători şi avansaţi, cu instalaţii de nocturnă, telescaun, teleski, atv, snowmobile.
Munţii Parâng sunt menţionaţi încă din antichitate:din anul 500 i. Chr. Într-o legendă despre Muntele Parangos unde Prometeu a fost pedepsit să stea 3 000 de ani în ţinutul de piatră de către Zeul Jupiter.
Faptul că pe traseele sale sunt puţine cabane şi refugii montane îl face să fie unul dintre cele mai sălbatice masive muntoase din România.
Obiective turistice:
Vârful Parângul Mare 2519 m, 3 vârfuri de peste 2400m: Gemanarea cu 2426 m, Stoiniţa cu 2421 m, Cârja cu 2405 m şi aproximativ 15 vârfuri de peste 2300 de metri.
Peste 40 de lacuri glaciare numindu-se şi perlele Parângului`. În masivul Parâng există o rezervaţie naturală care găzduieşte lacurile: Calcescu, Pencu, Vidal, Setea Mare, aceasta numindu-se Rezervaţia geologică şi botanica Calcescu (42ha).
Stațiunea Straja (30 km)- una din cele mai căutate stațiuni din România în momentul de faţă.
Peştera Bolii – este una din cele mai mari peşteri din Transilvania.
Transalpina- este cea mai înaltă şosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2. 145 m). În cărţile de istorie este cunoscută sub denumirea de `coridorul iv strategic roman`, fiind construită de legiunile române în timpul războaielor cu dacii.
Sporturi extreme: Parapanta, Rafting, Down-hill, Off-road.
Mănăstirea Prislop, unde se afla îngropat Părintele Arsenie Boca, făcătorul de minuni. (60km).
Sarmizegetusa Regia- a fost capitala și cel mai important centru militar, religios și politic al statului dac înainte de războaiele cu Imperiul Roman.
Staţiile Cele mai apropiate: Petroşani şi Livezeni, pe linia Târgu Jiu-simeria.
Distanţe pe şosea:
Petroşani – Arad: 265 km
Petroşani – Bucureşti: 311 km
Petroşani – Craiova: 163 km
Petroşani – Cluj: 252 km
Vila Maria este ideală atât pentru cei veniți în interes de serviciu, cât şi pentru turiștii care vor să petreacă câteva zile de neuitat.
Vă aşteptăm cu drag să călcaţi meleagurile noastre!!

Oferta Paște 2018
 • Cazare fără masă
  preț: 450 lei/noapte/persoană
 • Condițiile rezervării:
 • Pachet sejur minim: 4 nopți.
 • Data de intrare: 07.04.2018.
 • Check-in: după ora 12
 • check-out: înainte de ora 11.
 • Unitatea se închiriază unui singur grup.
 • Număr minim de persoane pentru rezervare: 6
 • Număr locuri disponibile: 8, distribuite în 1 camera cu băi proprii și 3 camere cu baie (băi) la comun.
 • Copiii sub 10 ani: gratuit.
 • Avans la rezervare: 50%.
 • Unitatea noastră se închiriază doar integral. Prețul de închiriere integrală pentru 4 nopți unui grup de 6 persoane este 10800 lei. Un număr mai mic de persoane va achita tot 10800 lei.

Contact: 0744.223727 Eugen

E-mail: eugenramascanu@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ