DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara are o nouă deplasare în play-out, tot la Voluntari, doar că de data aceasta adversarul va fi Juventus București. Alb-violeții sunt conștienți că nu mai își permit să piardă, cum au făcut-o etapa trecută.

Grozavu spune că tocmai clasarea slabă a adversarului poate fi o problemă, deoarece adversarul va juca fără presiune. ”Orice este meci este greu, dificil, nu vreau să pară un șablon, dar așa este. Întâlnim o echipă care nu are ce pierde, nu joacă cu presiune, am văzut din spusele lor că se gândesc la următorul meci. Nu și-au propus obiective mărețe, și asta ia din presiunea jucătorilor. I-am urmărit și analizat pe cei de la Juventus, sunt dezinvolți, chiar dacă toată lumea crede că va fi o partidă facilă, nu va fi așa. Nu au pierdut cu Mediaș și Botoșani, cu CFR și Viitorul au pierdut greu. Pe noi ne interesează mai puțin problemele lor, ne interesează să acumulăm puncte. Sper că băieții să își dea seama ca orice partidă în care nu acumulăm puncte poate să însemne o apropiere de o zonă periculoasă”, a spus antrenorul.

Tehnicianul a motivat faptul că a făcut două schimbări în prelungiri pentru că banca de rezerve nu îl mulțumește. Grozavu a spus că e mulțumit de pregătirea fizică, și așteaptă revenirile lui Cânu și Munteanu. ”Cred că se văd rezultatele în pregătirea fizică, pentru că de când am venit nu am mai avut leziuni musculare. Nu am foarte multe soluții pe bancă. Toți jucătorii de când au venit au fost cel puțin o dată titulari, în afară de Cânu. El este recuperat, dar nu a mai jucat de trei luni. Când va reveni Cânu, e posibil să revenim la un sistem cu patru fundași. Am mare nevoie de Țigănașu, el încă nu se antrenează cu echipa. Avem mari probleme pe partea stângă și după venirea lui Oliva”, a adăugat tehnicianul.

Alexandru Munteanu spune că o înfrângere i-ar tăia aproape definitiv șansele de salvare lui Juventus. ”Este un meci capital, întâlnim echipa de pe ultimul lor. Orice rezultat negativ le-ar lua lor șansa să spere la salvarea de la retrogradare. Suntem iritați că am pierdut a treia dispută directă cu Volutariul după minutul 90, încercăm să fim pozitivi și să ne revenim fizic și psihic. Ne dorim toate punctele puse în joc. Vedem schimbarea de sistem ca pe una pozitivă, ne lipsește o victorie care să ne dea moral și curaj pentru următoarele meciuri. Juventus este o echipă nouă, pentru că s-au schimbat foarte mulți jucători în perioada de iarnă, au jucători cu multă experiență în Liga I”, a precizat jucătorul.

Partida începe vineri la ora 18 și va fi televizată de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: acspoli.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ