DISTRIBUIȚI

Echipa suporterilor din Liga a II-a a rămas fără antrenor deocamdată, după ce Bogdan Andone a semnat rezilierea contractului miercuri dimineața. Decizia era însă luată de câteva zile, iar alături de antrenorul principal vor pleca și secundul Gabriel Vochin, antrenorul cu portarii Mihai Ștețca și team-managerul Aurelian Băbuțan.

Andone a mulțumit tuturor celor implicați și nu exclude să revină la echipă. ”Din păcate, aceasta a fost decizia pe care am luat-o, chiar înaintea meciului cu Clinceni. A fost decizia mea, am avut discuții cu băieții, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei și pentru binele clubului pe viitor. Obiectivul acesta, de clasare a echipei în primele trei locuri, mi l-am impus eu. Noi, oamenii apropiați echipei și jucătorii am încercat să ne batem acolo, în față, dar probabil că încă nu eram pregătiți pentru această luptă. În același timp, sunt foarte mulțumit de munca depusă aici. Obiectivul inițial era clasarea în primele zece locuri, care apoi a devenit 1-8, iar în momentul de față suntem în grafic. Echipa joacă ofensiv, plăcut, un stil de joc apreciat de mulți din lumea fotbalului. Cel mai important lucru e că lumea vine și ne susține, iar la finalul unor jocuri fără victorie, cum au fost cele cu Chindia și Clinceni, suporterii au plecat mulțumiți acasă de jocul echipei. Până la urmă, Dumnezeu le aranjează pe toate și mi-aș dori să revin peste câțiva ani la Timișoara pentru a antrena Politehnica în Liga I”, a declarat tehnicianul citat de site-ul Druckeria.

Clubul caută acum înlocuitor. S-au purtat discuții cu Romulus Buia, iar fostul fotbalist nu ar fi spus nu. Totuși, Buia mai are contract cu echipa de Liga a III-a din Recea, iar primarul comunei maramureșene se opune despărțirii. Nu ar fi exclus ca până în vară, echipa să fie preluată de Iulian Prodana.

(foto: titusemanuel.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ