DISTRIBUIȚI

Dani Oțil va da startul celei de-a doua ediții a SportGuru Timisoara 21k, eveniment de alergare pe șosea cu 3 probe pentru adulți (Semimaraton Banca Transilvania, Crosul Kaufland 10k, cursa populara 3k) și o cursă a copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani! Participanții dar și susținătorii sunt așteptați în Piața Unirii, dis de dimineață.

Evenimentul este inițiat de cunoscutul retailer de echipament sportiv SportGuru.ro în parteneriat cu Primăria Timișoara și are în echipa organizatoare oameni cu mare experiență în dezvoltarea și administrarea competițiilor de alergare din România.

Traseul de 21 de kilometri a fost ”desenat” pentru ca frumusețile orașului de pe Bega să poată fi apreciate de toți participanții. Acesta  va avea startul și finish-ul în Piața Unirii.

Competiția cuprinde probe și categorii pentru toate vârstele, astfel ca pe lângă traseul de 21 km participanții vor putea alerga la crosul de 10 km, la cursa populară sau la cursa copiilor.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani care participă la cursele dedicate lor la SportGuru Timisoara 21k intră automat în #tombola organizată împreună cu partenerii noștri, #GarminRomania, prin care pot câștiga una dintre cele 6 brățări Garmin Vivofit Jr 2.

Fiecare cursa (6-7 ani, 8-9 ani, 10-12 ani) va avea câte 2 câștigători. Toți cei 6 câștigători vor fi anunțati la festivitatea de premiere din Timișoara, Piața Unirii, după terminarea tuturor curselor. Regulamentul complet al tombolei este disponibil pe goo.gl/nY8cLF

LĂSAȚI UN MESAJ