DISTRIBUIȚI

Duminică, 25 martie, studenții din Timișoara merg la Chișinău. Poți să fii și tu alături de cei care scriu istoria României. La 100 de ani la unirea Basarabiei cu România, studenții români sunt chemați în capitala Republicii Moldovei pentru #MareaAdunareCentenară din Piața Marii Adunări Naționale.

Ce spun organizatorii:

Drumul spre Chisinău se parcurge astfel: plecăm pe data de 24 martie ,sâmbătă, din Timișoara cu trenul IR1766 Timișoara-Iași la ora 18:19. La Iași ne așteaptă autocare care ne duc la Chișinău, unde vom ajunge în dimineața zilei de 25 Martie.

Știm că mulți dintre studenții ce vor veni la Chișinău, o fac pentru prima oară, astfel că doresc să exploreze acest minunat oraș românesc. De aceea, în cadrul acestui eveniment, se va organiza un tren suplimentar ce va pleca din Timișoara pe data de 23 martie, vineri, cu trenul IR1766 Timișoara-Iași la ora 18:19. În ziua de 24 martie, vor fi organizate pentru studenți un tur al orașului și o petrecere în stil unionist.

Marea Adunare Centenară are loc duminică 25 martie, la prânz, cu începere de la ora 12, apoi program de voie până seara, când plecăm cu autocarul la Iași, de unde luăm trenul IR1765 Iași-Timișoara la ora 6:10.

 

Pentru înscrieri și alte detalii:

Alex Olaru: https://web.facebook.com/alex.olaru.509

0768249777

 

LĂSAȚI UN MESAJ