DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara a terminat cu 4-4 primul meci de verificare al acestei săptămâni, jucat cu echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara. Partida a avut loc pe terenul sintetic construit de FRF, acoperit cu zăpadă, deoarece a nins în permanență. De asemenea, cluburile nu au avut brigadă de arbitri, iar la centru a stat un angajat al CNPT, fost arbitru.

Grozavu a folosit jucătorii care au prins mai puțin echipa în meciurile oficiale. După un șut în bară a lui Ciucur, scorul s-a deschis în minutul 8, după un penalti scos de Drăghici. Șeroni a transformat, iar avantajul s-a mărit repede la 2-0, după un gol marcat de Velcotă din câțiva metri. Diferența s-a redus la 2-1 în minutul 14, după un gol marcat de Denis Casian. Până la pauză, Velcotă a marcat din nou în minutul 24, iar apoi, din penalty, în minutul 27.  După 4-1 la pauză, Poli a mai avut doar două schimbări. În minutul 52, Răzvan Pițigoi a înscris pentru 4-2, iar în minutul 81, Marius Șimăndan a marcat pentru 4-3. Egalarea a reușit-o la ultima fază Densi Casian.

Poli Timișoara: Smaranda, Ciucur, Khubutia, Şeroni, Neagu; Carabela, Velcotă, Zaluschi, Popovici, Bîrnoi, Drăghici.

Au mai intrat: Pop, Oprea.

Centrul Național de Pregătirea Timișoara: Dobre, Goța, Filip, Kovari, Țiereanu, Coroiu, Stoianovici, Jurj, Peter, Casian Pițigoi.

Au mai intrat: Pădure, Pop, Gîdea, Baltariu, D. Popa, R. Popa, Șimăndan, Bănceanu

Grozavu a spus că a urmărit să aibă ritm de joc fotbaliștii care au evoluat mai puțin. ”Anul acesta am avut ghinion cu o iarnă păcătoasă. În luna martie zăpadă multă. Ne-a cam dat un pic peste cap, dar asta este. Nu avem ce face,toată lumea se pregătește în aceleași condiții. Am urmărit, ca la celelalte amicale, pentru jucătorii care au evoluat mai puțin să aibă și ei minute, întâlnire cu adversarul, să regăsească spațiile în teren. Cam acesta e scopul meciurilor amicale, în special a celor din timpul săptămânii, ca toți jucătorii să aibă un nivel corespunzător de ritm de joc. Am solicitat și la sfârșit de săptămână un test. Chiar dacă mi-aș fi dorit să joc la Timișoara, nu am găsit un adversar care să poată să ne pună și probleme și vom merge la Cluj. Întâlnim echipa de pe primul loc, sunt sigur că va fi un meci util”, a declarat tehnicianul lui Poli.

Sâmbătă de la ora 12, Poli are meci amical cu liderul CFR, la Cluj.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ