DISTRIBUIȚI
Ionut Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timisoara, zambeste inainte de inceperea meciului de fotbal contra echipei Gaz Metan Medias, din etapa a XXII-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, 6 februarie 2017. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Fostul antrenor al lui Poli Timișoara, actualmente director tehnic la UTA, Ionuț Popa, a venit luni seara să vadă meciul dintre Poli și Sepsi din tribune. Tehnicianul a stat alături de Cristian Păcurar, secundul de la UTA, dar și de antrenorul cu portarii de pe vremea când antrena gruparea timișoreană, Petre Țurcaș. Popa a transmis mai multe ironii cu subînțeles, dar a vorbit și despre UTA.

Popa a mai privit pe viu și meciul lui Poli cu Juventus București, jucat la Voluntari, când el avea meci cu UTA în apropiere, la Balotești. În trecut, Popa s-a plâns că Grozavu venea la meciurile echipei sale. ”Eu eram prin Timișoara cu secundul Cristian Păcurar și el a spus să mergem la meci, eu nu am vrut. Normal că am stat cu Țurcaș, e prietenul meu. Jucătorul meu preferat la acest meci a fost Ciucur. Am plecat când a fost schimbat. Poli în acest moment are lot de locurile 7-8. Eu cu acest lot pe aceste locuri terminam. E un lot complet pe posturi. Un atacant foarte bun. Apărarea foarte bună. Fundașii dau goluri. Dar nu știu ce se întâmplă cu tinerii, Velcotă și Bîrnoi au fost vânduți în străinătate? Eu când eram acolo se vorbea de întinerirea echipei și doi oameni insistau pe asta la primar: Cristea Opria și Viorel Boiț”, a spus antrenorul, ironic față de Roman, Artean și subtil, și cu Leo Grozavu.

Acum, la UTA, Popa a ajuns să lucreze cu o echipă cu mulți tineri. Tehnicianul spune că nu mai vrea să stea pe termen lung nici la ”Bătrâna doamnă” și a evitat să vorbească despre conflictul cu suporterii. ”E greu la UTA, suntem la retrogradare. Eu vreau să plec de la echipă atunci când va fi salvată matematic. Momentan, echipa nu e în parametrii optimi. Jucătorii tineri trebuie să crească de la meci la meci. Pregătirea fizică nu e așa de bună ca la Poli”, a mai spus Popa. Momentan UTA e pe locul 12, cu trei poziții peste locurile retrogradabile, cu 32 de puncte.

(foto: Sebastian Tătaru, Mediafax)

1 COMENTARIU

  1. Este pacat ca atunci cind vorbim de performanta din campionatul trecut il amintim doar pe popa, atunci cind pe teren erau 11 jucatori care au facut posibila salvarea .

LĂSAȚI UN MESAJ