Marți s-au jucat meciurile din etapa a amânată din seria a IV-a a Ligii a III-a, iar din Timiș au fost implicate patru din cele cinci echipe. Millenium Giarmata și ACS Ghiroda au obținut victorii acasă, Lugojul a pierdut la limită la Reșița, iar Mama Mia a bifat o nouă înfrângere la scor.

Cei din Giarmata continuă seria succeselor cu un 3-0 acasă cu Internațional Bălești. Claudiu Ghighilicea a deschis scorul în minutul 41, după care George Beloescu a marcat pentru 2-0 în minutul 89. Ghighilicea a stabilit scorul final în prelungiri. La Ghiroda, gazdele au câștigat cu 2-0 cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Alexandru Baranyi a deschis scorul în minutul 12, iar în prelungiri, Darius Neamțu a marcat și el. CSM Lugoj a cedat cu 1-0 la CSM Școlar Reșița, după ce Marius Staicu a marcat în minutul 88.

Jimbolia a pierdut acasă cu 6-0,de data aceasta cu ACSO Filiași. Nicholas Chivu a deschis scorul în minutul 3, după care gazdele și-au dat autogol. Ionuț Dinu a marcat două reușite până la pauză, iar în repriza secundă, oaspeții au mai înscris prin Cosmin Calu și Fabian Crușoveanu. Etapa aceasta, Centrul Național de Pregătire Timișoara nu a avut meci.

(foto: facebook.com/CSM-Resita)

 

LĂSAȚI UN MESAJ