DISTRIBUIȚI

Pugilistul Flavius Biea va boxa pentru prima dată anul acesta vineri, în prima gală de box profesionist organizată la Oradea. Pugilistul va lupta încă la categoria semimijlocie, de la care dorește să treacă la una superioară într-un viitor apropiat.

Biea s-a pregătit și în străinătate, dar și la Giroc pentru meciul care vine după prima sa înfrângere la profesioniști. Inițial, sportivul urma să boxeze cu un pugilist ungur, dar ulterior, s-a ajuns la alt adversar, georgianul Jaba Shalutashvili, care are nu mai puțin de 45 de meciuri în boxul profesionist. Bilanțul e de 24 de victorii, 20 de înfrângeri și un meci terminat la egalitate. Biea are doar 13, cu un bilanț de 12 succese și o înfrângere cu ucraineanul Valentyn Golovko, cu care Biea vrea o revanșă.

Succesele lui Biea au fost obținute cu bulgarul Pavel Petchov, turcii Goekhan Kaya și Halil Ibrahim Erdogan, românul Ionuț Trandafir, cehul Patrick Szamko, polonezul Mariusz Biskupski, românul Robert Cristea, belgianul Arnaud Dimidschstein, Christopher Henry, din Barbados, Ulises Jimenez, din Mexic, maghiarul Ferenc Hafner, și Laszlo Toth, de asemenea, din Ungaria.

Gala de vineri va începe la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de Digisport.

(foto: tion.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ