DISTRIBUIȚI

În perioada 20-22 aprilie, va avea loc al doilea atelier din acest an, ARTA CARE SURPRINDE // Cum întâlnim cultura vie în spațiul public?, organizat de Asociația Timișoara-Capitală Culturală Europeană și Asociaţia MetruCub – resurse pentru cultură și este dedicat artelor spectacolului.
Cei interesaţi se pot înscrie până duminică, 15 aprilie (23:59), prin completarea formularului de înscriere online, iar rezultatele selecţiei vor fi comunicate în data de 16 aprilie 2018.
Împreună cu Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” va fi organizată o sesiune de formare dedicată deprinderii unor noi metode, tehnici și abilități de implicare a publicului care ajunge, voluntar sau întâmplător, să se întâlnească cu arta în spațiul public.
Alături de specialiști cunoscuți din oraș, profesioniștii din instituțiile culturale și din ONG-uri, învățătorii, educatorii, profesorii, animatorii de programe pentru copii și seniori, dar și studenții sau  elevii, vor avea prilejul să învețe noi metode și abordări și să le exerseze în relație cu unul dintre evenimentele culturale cele mai  importante  ale  anului: Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara –TESZT.


LĂSAȚI UN MESAJ