Poli Timișoara a stabilit miercuri un meci de verificare cu echipa de Liga a III-a a Centrului Național de Pregătire Timișoara, pentru jucătorii care au evoluat mai puțin, câștigat de prim-divizionară cu 5-1. Leo Grozavu, care între timp a renunțat la jucătorii Iulian Carabela și Akaki Khubutia, a fost foarte nemulțumit că clubul nu i-a adus arbitri și a trebuit să se ocupe el de acest aspect.

CNPT nu a avut câțiva titulari care sunt și jucători de națională, precum Chera sau Burghele, care au plecat de Paște acasă în Moldova. Timișoara a deschis scorul în minutul 18, prin Drăghici. La reluarea meciului, CNPT a dat gol prin Ionuț Vucea, fost jucător la ASU Poli, acum secund al CNPT. După minutul 70, alb-violeții au marcat rapid trei goluri, prin Roman, Drăghici și iar Roman, iar pe final a marcat și tânărul Velcotă.

ACS Poli: Smaranda, Străuț, Oprea, Neagu, Ţigănaşu, Pop, Zaluschi, Popovici, Velcotă, Bîrnoi, Drăghici. Au mai intrat: Roman, Murariu

CNPT: Pădure, Kovari, Țiereanu, Goța, Popa, Coroiu, Jurj, Casian, Peter, Pițigoi, Șimăndan

Au mai intrat: Dobre, Maric, Stoianovici, Bănceanu, Benea, Pop, Mitrov, Gâdea, Vasluian, Vucea, Giurgiu

Leo Grozavu a fost mulțumit de prestația echipei. ” Sunt jocuri care sunt făcute pentru jucătorii care joacă mai puțin, ca să aibă și ei un ritm de joc, pentru că se întâmplă tot felul de evenimente: accidentări, cartonașe. Mulțumesc celor de la Centrul de Excelență, profesorului Petcu, pentru că de fiecare dată când am apelat al ei au spsu prezent. E foarte greu de găsit adversar în asemenea condiții, și atunci ei ne-au ajutat de fiecare dată. A fost un joc de antrenament bun. Sigur, cu greșelile de rigoare. Asta mă interesează, să văd mai mult suflet, mai multă inimă la jucători. Ei au intrat, dar sigur, mai sunt probleme de ritm de joc. Joacă o fază, cealaltă stau. Când vom avea mai mult timp împreună, o perioadă de pregătire, sunt sigur că echipa se va exprima astfel. La pauză aș fi vrut să vin numai cu doi jucători proaspeți, dar am avut doi apărători care au cerut schimbare”, a declarat Grozavu.

Antrenorul a fost foarte nemulțumit că i s-a adus brigadă de arbitri și a stat el cu fluierul. De asemenea, a trimis ”săgeți„ spre George Găman. ”E rușinos! E o rușine pentru noi ca și club. De două zile se cunoștea acest lucru, dar nu mai vreau să vorbesc pentru că vreau să mă gândesc la lucrurile pozitive. Sunt foarte multe lucruri care nu sunt cum trebuie, dar încercăm să le remediem. Nu am dat două penaltiuri pentru că nu sunt arbitru. Eu am o scuză. Alții, mai puțin. Alții care sunt plătiți să facă profesia aceasta nu dau penaltiuri clare. Eu am dat dinastea. E frustrant că la toate problemele pe care le avem, suntem logodiți și cu ghinionul: fie nu ne dă arbitrul ceva, fie dăm autogol, fie facem gafe monumentale.Dar va trebui să luptăm până la capăt și să sperăm că meciul următor vom fi mai norocoși”, a mai spus tehnicianul.

Cristian Petcu a fost mulțumit și de arbitraj, și de echipa sa. ” În final în repriza a doua am avut cinci băieți născuți în 2002, de la LPS Banatul, din cauza faptului că am avut câțiva jucători dela Centru accidentați, învoiți, cei care au plecat la Vaslui sau Botoșani de sărbători. Am completat cu cei de la LPS Banatul și eu zic că s-au descurcat foarte bine. Domnul Grozavu este un om de caracter și sper ca etapa viitoare să vină prima victorie pentru Poli. Noi am început foarte bine returul, în tur au fost unele probleme de adaptare la unii jucători. Acum suntem într-un progres vizibil și ca joc și rezultate. Ideea e să propunem jucători pentru fotbalul mare”, a spus antrenorul de la CNPT.

Poli va juca luni de la 18 acasă cu FC Botoșani. CNPT are meci sâmbătă la Lugoj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ