SCM Timișoara s-a impus cu 82-69 în fața celor de la FCC ICIM Arad în meciurile de clasament din play-off-ul de baschet feminin. Deoarece nou-promovata din Banat s-a impus și în primul meci din Arad, elevele lui Mihai Coldea vor lupta pentru locul 5.

Timișoara a condus primele atacuri, după care Aradul a fost pentru câteva minute la conducere. Timișorencele au revenit până la finalul sfertului, terminat cu 18-10, iar ulterior, nu au mai lăsat conducerea. La pauză, scorul a fost 41-32, iar după sfertul trei, 63-52, astfel că în ultimele zece minute, arădencele nu au mai avut cum să revină. Lloyd a dat cele mai multe puncte ale timișorencelor, 29. Au mai marcat: Burdgess, cu 18 puncte, Brosovzky, cu 13 puncte, Ardelean, cu 10, Stoiedin, 6, Pop, 4, și Filip, 2 puncte.

Aradul va juca cu Alba Iulia pentru locul 7. Poole a dat 18 puncte în meciul de la Timișoara, iar Coker, 16. Timișoara va juca cu Alexandria pentru locul 5, pe sistemul cea mai bună echipă din trei meciuri, iar prima partidă va fi în Teleorman.

(foto: facebook.com/pg/SCM-Timisoara-Baschet-Feminin)

LĂSAȚI UN MESAJ