DISTRIBUIȚI

Județul Timiș trimite mai puțini fotbaliști decât o făcea altădată la echipele naționale de juniori. La U16, care a jucat turneul celor patru națiuni (amical), a fost doar Răzvan Sava, iar la U18 sunt convocați doi fotbaliști de la Centrul Național de Pregătire Timișoara și unul de la Millenium Giarmata.

Naționala U16, antrenată de Daniel Mogoșanu, a sunat adunarea în Duminica Paștelui, la Mogoșoaia.Doar portarul timișorean Răzvan Sava, stabilit în Italia și legitimat la Pro Sesto, a fost convocat. Sava a fost titularul echipei, însă România nu s-a descurcat deloc grozav. Mai întâi, tricolorii au cedat cu 6-1 cu Cehia, apoi au făcut un 2-2 cu Olanda și au fost învinși cu 2-0 de Polonia. În primele două jocuri, Sava a fost integralist, pentru ca în ultimul, să fie înlocuit în minutul 55 de Alexandru Tătaru de la Regal Sport.

Cât despre naționala U18 (foto), juniorii vor disputa două amicale săptămâna aceasta cu echipa similară a Muntenegrului, la Buftea, marți și joi. Este convocat fundașul Andrei Rus de la Millenium Giarmata, mijlocașul Vlad Chera, jucător de la Centrul Național de Pregătire Timișoara și CSM Școlar Reșița, precum și atacantul Florin Burghele, fotbalist de la Sporting Juniorul Vaslui adus tot la CNPT.

(foto: frf.ro)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ