DISTRIBUIȚI

La fel ca sezonul trecut, Timișoara Saracens apelează la o măsură de ”forță” pentru câștigarea titlului. Clubul l-a readus pentru ultimele meciuri pe Chester Williams pentru a nu rata încă un obiectiv intern.

Bănățenii trec printr-o perioadă grea, după ce sezonul asta au ratat câștigarea Cupei Regelui și Cupa României. Sezonul trecut, după ce titlul ajunsese în pericol, clubul făcuse aceeași mutare. Chestwer Williams a venit atunci alături de Sosene Anesi, după ce în trecut adusese două trofee echipei, iar mutarea s-a dovedit inspirată. Acum, sud-africanul a fost rechemat chiar înainte de returul barajului pentru Challenge Cup, cu nemții de la Heidelberger RK. Acum, din staff-ul vor mai face parte și Anesi, dar și argentinianul Ulises Gamboa.

Ca jucător, Chester Williams a scris istorie în naționala Springboks, pentru evenimente reflectate și în filmul Invictus. Ca antrenor, a pregătit naționala de rugby în 7 a Africii de Sud, pe Cats, naționalele Ugandei sau Tunisiei, dar și cluburi precum Dinamo București sau Timișoara.

(foto: pressalert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ