DISTRIBUIȚI

Marțea viitoare va fi o nouă ediție a derby-ul Vestului dintre UTA și ASU Politehnica, dar cum arădenii joacă în ”exil” la Șiria, acolo va avea loc și meciul. Din păcate pentru fanii timișoreni, clubul va primi din nou 80 de bilete, ca pe arena Motorul din Aradul nou, iar veștile proaste nu se opresc aici.

Conform regulamentului, pentru adversari se dă 5% din numărul locurilor unui stadion, ca cifră obligatorie. La fel ca la meciul din noiembrie 2016, clubul arădean ține deoparte galeria bănățeană.Atunci, clubul a trimis juniorii pe cele 80 de locuri primite pe arena Motorul. Ultrașii au plătit unui localnic din cartierul Aradul nou să fie primiți în curtea sa, unde au privit meciul de pe un ecran gigant. De asemenea, atunci ultrașii au mărșăluit prin tot orașul, de la gara principală din orașul de pe Mureș până la Motorul. Se pare că de data aceasta, ”distracția” va fi mult mai restrânsă.

Cei din comuna Siria au sfătuit deja localnici cu curțile lângă stadion să nu primească „musafiri” la meci. Nu oricum, ci prin reprezentanții Jandarmeriei. Meciul este marți la ora 17 și rămâne de văzut ce transport vor alege fanii timișoreni. Gara din comuna Șiria nu este deloc aproape de stadion. Drumul până în comuna ce l-a dat literaturii pe Ioan Slavici durează aproape două ore, întrucât din Arad se parcurge cu mașina ruta mai lungă, prin Covăsânț. Drumul mai scurt, prin comuna Horia, este plin de gropi.

(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ