Poli Timișoara a schimbat antrenorul după meciul pierdut luni seara la scorul de 1-0 cu FC Botoșani. Leo Grozavu a fost demis, iar în locul su echipa va fi antrenată de managerul sportiv Adrian Neaga, iar în acte va figura Aurel Șunda, cel care are licența Pro.

Decizia despărțirii s-a luat luni seara, dar până s-a reziliat contractul, s-a trecut de ora 14 marți, semn că negocierile au fost la sânge. De altfel, din informațiile noastre, Grozavu a cerut salariile pentru două luni, cât a stat aici. În opt meciuri, tehnicianul a făcut doar trei egalări cu Poli. Nemulțumirile antrenorului se simțeau oricum din ultimele declarații. Grozavu s-a plâns că clubul nu i-a adus arbitri la un meci amical, iar după ultima înfrângere a trimis o săgeată clară spre jucători: ”Sufletul nu se poate antrena”.  Ironia sorții ca despărțirea să se parafeze de ziua de naștere a fostului tehnician, Ionuț Popa, acum director tehnic la UTA, care împlinește 65 de ani.

În trecut, Popa se plângea că Grozavu, dar și alți antrenori fără echipe, dădeau târcoale lui Poli. Oricum, ceea ce urmează va fi interesant. Antrenamentele le conduce Neaga, care în trecut nu a avut experiențe fericite în Liga III-a, cu Național Sebiș și Millenium Giarmata. Aurel Șunda va sta pe bancă deoarece fostul director sportiv acum antrenor nu are licența Pro. Tavi Benga rămâne secund, Călin Frunză e antrenor cu portarii, iar preparatorul fizic rămâne Ovidiu Chiribici, cel adus de Grozavu la Timișoara. Tot ca o ironie a sorții, Neaga, fost jucător al Stelei,  va debuta pe banca lui Poli vineri, cu Dinamo.

(foto: digisport.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ