DISTRIBUIȚI

Mihnea Ion Feneșan, fost funcționar public (inspector vamal) în cadrul Direcției Regionale Accize și Operațiuni Vamale Timișoara,  a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate care a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 188.920 lei (aproximativ 53.374 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de acesta.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Fortul vameș nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Acesta a fost cercetat și în dosarul Moravița 2, și a primit în anul 2014 o condamnare la 5 ani și 6 luni de închisoare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ