DISTRIBUIȚI

Medaliile de bronz din Divizia A1 de volei feminin s-au dat sâmbătă seara la Lugoj, pentru Știința Bacău, după ce moldovencele s-au impus cu 3-1 cu CSM Lugoj. A fost ultimul meci din play-off pentru cele două echipe, iar lugojencele, care au terminat sezonul pe locul 6, le-au chinuit pe elevele lui Florin Grapă timp de aproape două ore.

Lugojul s-a ținut scai de oaspete din primul set, și după ce Bacăul s-a desprins, gazdele au revenit la 24-24 pe final, pentru un prim set luat de vizitatoare cu 28-26. A urmat un al doilea set foarte echilibrat, dus tot în prelungiri, după care Cveticanin a punctat decisiv pentru 28-26 în favoarea bănățencelor. Bacăul a reușit să ia setul trei cu 25-22, după care în ultimul a putut respira, deoarece l-a tranșat cu 25-17. În total au fost 115 de minute de joc efectiv.

CSM Târgoviște mai spera la bronz, dar a pierdut cu 3-1 la Blaj și astfel a făcut ca fanii lugojeni să vadă o premiere, chiar dacă nu una pentru echipa lor. La toamnă, bănățencele vor juca în Cupa Balcanică.

(foto: facebook.com/pg/CSM-Lugoj-volei)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ