DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, ASU Poli primește vizita penultimei clasate, Pandurii Târgu-Jiu, o echipă care are șanse reduse să mai scape de retrogradarea matematică. Bănățenii vin după meciul de la Șiria, la care au ieșit din teren în semne de protest, dar spun că sunt concentrați la joc.

Deian Sorescu a semnat din vară pe patru ani cu Dinamo. Antonio Foale spune că nu crede că va fi huiduit. ”Adversarul nostru este un adversar greu, cu jucători tineri, care vor să se remarce. Pentru acest fapt, noi am reușit zilele acestea să ne pregătim să îi montăm pe băieți și să fim pregătiți pentru jocul de mâine 100%. Fiind și deplasare, ei joacă ori, ori. Că pierd, sau câștigă. Noi trebuie să câștigăm jocul și câștigăm punctele. Nu putem juca la risc, trebuie să ne facem treaba cum trebuie și să luăm la final cele 3 puncte. Nu aș crede că Sorescu va fi huiduit. Și-a făcut treaba trupă și suflet pentru echipă. Suporterii noștri sunt adevărați și chiar toți ne mândrim când dăm un jucător la un nivel superior în țară sau peste hotare”, a declarat Foale.

Cornel Predescu este accidentat, iar Radu Motreanu e suspendat pentru cumul de cartonașe. Jucătorii spun că au uitat deja cele întâmplate la meciul cu UTA. ”Va fi un meci greu, pentru că Pandurii Târgu Jiu sunt la subsolul clasamentului. E o echipă care are mare nevoie de puncte și probabil vor fi foarte motivați. De asta cred că va fi un meci greu pe care sper să îl câștigăm cu ajutorul publicului. Trebuie să trecem peste ce s-a întâmplat. Acesta ne este meseria. Ce a fost e istorie, din păcate tot ce s-a întâmplat e urât”, a precizat Dănuț Bilia.

Și Ionuț Plămadă e de părere că Pandurii le vor face viață grea. ”Mâine avem un meci greu cu Pandurii. E o echipă tânără, cu foame de puncte, tânără, aflată în subsolul clasamentului. Cu cât trec etapele au mai mare nevoie de puncte, noi sperăm să adăugăm cele 3 puncte în tolba noastră. Sperăm să ne situăm cât mai bine în clasament. Echipele care sunt într-o situație disperată. Nu mai au nimic de pierdut și sunt foarte periculoși. Mai ales că sunt mulți jucători tineri care joacă din elan și care vor să prindă un transfer în perioada de vară”, a punctat jucătorul.

Meciul începe sâmbătă la ora 17, pe Știința.

(foto: facebook.com/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ