DISTRIBUIȚI

Floretiștii de la CSU Poli Timișoara nu au repetat performanțele fetelor la Campionatul Național de seniori, proba individuală, care a avut loc luni în Sala Floreasca din București. Dacă alb-violetele au luat argint și bronz la individual, băieții nu au reușit să ajungă în semifinale.

Din cei cinci sportivi de la club, trei s-au calificat pe tabloul de opt. Iulian Teacă nu a putut să își apere medalia cucerită anul trecut, și a fost eliminat de Bogdan Dascălu de la CSU Cluj-Napoca, după un meci pierdut cu 15-9. Teofil Moisuc a avut aceeași soartă, după ce a pierdut cu 15-8 cu Alexandru Georgescu de la CSA Steaua, iar polistul Cătălin Tiță a pierdut drastic, cu 15-5, cu Radu Dărăban de la CSU Cluj-Napoca. După aceste rezultate, Teacă a terminat pe locul 5, Moisuc pe 7, iar Tiță, pe 8. Ceilalți doi floretiști alb-violeți, Valentin Niță și Andrei Neguț, s-au clasat pe 9, respectiv 12. Au participat la competiție 29 de floretiști de la cluburile Steaua, Cluj-Napoca, CSU Poli, CSTA București, CS Satu Mare, CSȘ Ploiești și Chimia Râmnicu-Vâlcea.

Campion național a devenit Radu Dărăban, care s-a impus cu 15-7 cu Bogdan Dascălu, colegul său de la CSU Cluj-Napoca. Marți, floretiștii trag din nou, în competiția masculină pe echipe.

Anda DELIU
(foto: frscrima.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ