DISTRIBUIȚI

Extratereștri, dinozauri și pirați – cu acești protagoniști vor face cunoștință prichindeii din Timișoara. Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara îi invită pe cei mici la premiera spectacolului de păpuși ”Noroc cu laptele”, adaptare a textului lui Neil Gaiman, în regia lui Ioan Brancu.0662_2b214

”Noroc cu laptele” este povestea unui tătic care pleacă după lapte pentru micul dejun al micuților. Întors cu întârziere, tatăl celor doi copii vine cu o poveste plină de amuzament în care protagoniști sunt extratereștri, pirați, dinozauri geniali, vampiri cu probleme de dicție, omuleți cu nume trăsnite, ponei roz și peripeții în Maşina Numa’ Bună De Mişcat Încoace şi-Ncolo prin Timp.

Ioan Brancu, regizor și păpușar de seamă al teatrului de animație românesc, este autor prolific de benzi desenate, nuvele, cărți ilustrate și scenarii, scrieri care i-au adus premii încă de la începutul anilor ’90. A publicat cartea ilustrată ”Noroc cu laptele” în anul 2013.

Premiera va avea loc mâine, 21 aprilie, ora 17:00, în Sala Studio. Personajele sunt animate de actorii păpușari Lukács Szilárd, Nagy Dóra, Szilasi Eszter Júlia și Vass Richárd, iar regia tehnică o semnează Szilágyi Olga. Spectacolul este tradus în limba română. Prețul unui bilet la premieră costă 10 lei.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ