DISTRIBUIȚI

Parte a documentarului „Flavours of Romania” (Aromele României), episodul dedicat regiunii Banatului şi Crişanei va fi proiectat vineri, 4 mai, pe ecranul din Piaţa Libertăţii, începând cu ora 21.00, în prezenţa echipei de producţie a seriei de succes „Wild Carpathia”, prezentată de Charlie Ottley.

Flavours of Romania – Banat şi Crisana va include şi o prezentare a istoriei bogate, a tradițiilor orașului Timișoara, mai ales în contextul titlului de viitoare capitală culturală europeană, dar şi imagini uimitoare din timpul ediţiei trecute a festivalului JazzTM. Pe de altă parte, Timişoara este considerată ca fiind un exemplu pentru modul de reabilitare, reconstrucţie şi conservare a patrimoniului.

Noul documentar are opt episoade şi promovează câte o regiune istorică a țării noastre, fiecare având specificul, tradițiile, mâncărurile, oamenii și trecutul propriu. Difuzarea noilor producții a început deja în România, urmând ca acestea să intre în circuitul de difuzare al mai multor televiziuni, precum Travel Channel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ