DISTRIBUIȚI

Asociatia Culturală Contrasens are deschisă până în data de 14 mai, la Casa Artelor – Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş, din strada Episcop Augustin Pacha nr. 8, expoziţia Edith Torony – The Waste Land. Deja vizionată de multe persoane, expoziţia are un feedback bun, aşadar merită văzută.

„Ceea ce veți vedea aici este o căutare perpetuă, felul în care aleg să gândesc diferit şi să mă construiesc ca un artist vizual. Simplitatea este valoroasă pentru kine. Ideile vin de pretutindeni, dar se dezvoltă atunci când sunt eu cu mine.

Îmi place să reconstruiesc lumea, să scot lucrurile din context, reducând totul la esenţial, astfel încât subiectul vizat să pară că locul lui a fost în ansamblul respectiv din totdeauna, natural, aşteptând să fie observat.

Conştientizarea este importantă, aşa cum este modul în care observi dar şi cugeţi despre lucrurile lumeşti. Îmi plac contradicţiile şi cred că libertatea se poate dobândi, mai ales când vrei să creezi lucrări distinctive şi neconvenţionale”

Edith Torony

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ