DISTRIBUIȚI

Tu cunoști bicicliști care au fost răniți în accidente rutiere?

Timişoara este, ca orice alt oraş din România din păcate, nepregătită pentru numărul mare de biciclişti, care aleg să se deplaseze pe două roţi, să facă mişcare, să nu polueze. Infrastructura pentru biciclişti este subdimensionată, de cele mai multe ori nu este bine marcată. De asemenea, de multe ori bicicliştii sunt nevoiţi să participe la trafic ca oricare alt vehicul de mari dimensiuni, motorizat, ceea ce nu este firesc. În plus, nu sunt destul de vizibili în trafic, ori nu sunt respectaţi, pentru că şoferii nu au răbdare cu ei în trafic.

Pentru a atrage atenţia asupra tuturor acestor probleme, în data de 16 mai Verde pentru biciclete lansează invitaţia unei pedalări ad hoc. Evenimentul are un caracter internaţional, bicicliști din 288 de țări din întreaga lume vor pedala miercuri pentru un trafic mai sigur, unde participanții la trafic se respectă mai mult între ei!

Toți participanții sunt rugați să se îmbrace în alb, te rugăm să completezi următorul chestionar pentru a intra in posesia tricoului oficial al evenimentului!
https://goo.gl/forms/wBQTFdEqyltbiMc32

Ora de plecare este aceeași în fiecare țară, ora 19.00, în acest mod realizându-se practic un marș continuu, întins peste toate fusurile orare de pe glob.
Regula de bază a acestui marș este liniștea.
Fără claxoane, fără niciun fel de sunet – tăcerea este cea care va însoți acest marș al bicicliștilor.

Locul întâlnirii: Casa Verde pentru Biciclete (pe Platforma Timco)
Ora întâlnirii: 18.30
Ora plecării: 19.00

LĂSAȚI UN MESAJ