DISTRIBUIȚI

Runda de marți din seria a IV-a a Ligiii a III-a a implicat patru din formațiile timișene, deoarece Millenium Giarmata a stat. CSM Lugoj și Centrul Național de Pregătire Timișoara au obținut victorii, iar Ghiroda și Mama Mia au fost învinse în etapa în care ACS Șirineasa a obținut promovarea matematică, deoarece a ajuns la +10 puncte față de următoarea clasată.

Ierarhia seriei s-ar putea modifca doar dacă echipa ce evoluează în prezent la Petroșani ar fi depunctată în urma unor eventuale litigii. Altfel, Lugojul s-a impus acasă cu 2-0 cu Internațional Bălești, după golurile marcate Bogdan Bozian în minutul 40 și Sergiu Precupanu în minutul 78. Tot o victorie au obținut și cei de la Centrul Național de Pregătire, după 2-1 pe teren propriu cu Cetate Deva, care deschisese scorul în minutul 21 prin Robert Cristian. Elevii lui Cristian Petcu au revenit prin golurile marcate de Florin Burghele, în minutul 62, și Vlad Chera, în minutul 75.

Ghiroda în schimb a fost învinsă cu 4-2 acasă de CSU Craiova 2, care a condus și cu 4-0, după golurile marcate de Jovan Markovic, în minutele 12 și 54, Remus Trancă, în minutul 49, și Vasile Constantin, în minutul 78. Pe final, ghirozenii au dat două goluri prin Constantin Popa, în minutul 87, și Alexandru Baranyi, în prelungiri. Mama Mia a suferit o nouă înfrângere,de data aceasta ”doar” cu 5-0, cu ACS Șirineasa. Au marcat: Lucian Iordache (16), Marius Cioiu (34, 38), Andrei Dragu (41), Gueye Mansour (83).

(foto: redesteptarea.ro)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ