DISTRIBUIȚI

Ecoplus International Romania, Agenția economică a Landului Austria Inferioară în Romania, împreună cu Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București și cu Clubul Economic German de Afaceri Banat au organizat joi, 10 mai, la Timișoara,  o nouă ediție a evenimentului „“ Austrian Business Circle“ .

Seara a avut ca focus noua revoluție industrială, Industria 4.0, o viziune a ceea ce va însemna Industria 5.0  precum și schimbările, provocările și șansele pe care aceasta le aduce. Experților în domeniu, au făcut o scurta introducere în tema automatizării industriale și a digitalizării marketingului B2B.

Cu ocazia acestui eveniment, atât comunitatea de afaceri austriacă, cea germană, și elvețiană au avut posibilitatea de a interacționa și de a dezbate noi proiecte.

Înființată înca din 2007, ecoplus Internațional Romania a susținut peste 360 de companii din Austria în demersul lor de a-și găsi un partener local. De asemenea, au fost susținute investiții directe de peste 15 milioane de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ