DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara a plecat de luni dimineața spre Sfântu Gheorghe, unde va juca în etapa a X-a din play-out pe terenul lui Sepsi. Alb-violeții au patru fotbaliști indisponibili, dar merg cu speranțele că pot obține un succces, în ciuda susținerii puternice de care se bucură covăsnenii pe teren propriu.

Pentru acest meci, Cristian Melinte este tot suspendat, iar Alexandru Țigănașu, Andrei Artean și Alexandru Popovici sunt accidentați și nu vor face deplasarea. Totuși, Adrian Neaga este optimist. ”Ne află în fața celui mai important meci care ne așteaptă din ultimele pe care le-am avut. De la meci la meci suntem acolo, parcă nu înaintam deloc. Meciul ne prinde într-o perioadă foarte grea, pentru că avem ceva probleme de lot, dar eu sper ca cei din lot să dea totul, așa cum au făcut-o și până acum. Sunt conștient că e un meci greu, dar am mare încredere în băieți și sper să ne întoarcem cu un punct sau puncte, ca să avem un moral ridicat la meciul cu Gaz Metan Mediaș. Într-adevăr, Sepsi au o echipă solidă. Dar s-a văzut și în meciul lor cu Chiajna că au și puncte slabe”, a declarat antrenorul Timișoarei.

De când s-a inaugurat stadionul din Sfântu Gheorghe, localnicii au venit în număr mare alături de echipă. Neaga spune că nu e neapărat o problemă pentru echipa sa o astfel de presiune. ”Și eu mă bucur că băieții au ocazia să joace pe un stadion plin. Îi felicit pe cei de la Sfântu Gheorghe că au suporteri frumoși. Cred că pentru fiecare jucător când joacă cu un stadion plin este o motivație în plus. Lumea se uită, fotbalul e frumos când oamenii vin la stadion”, a mai spus antrenorul.

Portarul Cătălin Straton e convins că dacă Poli bate în următoarele două meciuri, echipa e salvată de la retrogradare. ”Din punctul meu de vedere este un meci capital, cu o încărcătură ridicate. Dacă stau să mă gândesc, cu 3 puncte alte aici și cu o victorie cu Gaz Metan, suntem 90% salvați. Atmosfera este foarte bună din toate punctele e de vedere. Mă bucur că Rică este lângă noi și indiferent de ce se va întâmpla marți, noi vom încerca să scoatem 3 puncte. De când a venit Rică asta ne-a cerut meci de meci și mă bucur, pentru că este o gândire sănătoasă. Ca fotbalist, mă bucur că pot să joc cu un stadion plin, îi felicit pe cei de acolo că au un management foarte bun și știu să atragă spectatori. Din punctul meu de vedere, este o motivație în plus să facem treabă bună. Chiar dacă ei sunt surpriza play-out-ului, și nu suntem o serie de jucători care anul trecut ne-am salvat de la -14”, a punctat Straton.

Meciul începe marți la 18,30 și e transmis de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ