DISTRIBUIȚI

Cei de la ASU Poli joacă miercuri pe Știința cu Foresta Suceava, una dintre echipele care are emoții serioase pentru menținerea în prima ligă. Și înaintea acestui meci, echipa suporterilor are absențe importante.

Lazea nu este refăcut, iar Ignea și Predescu sunt în continuare accidentați, astfel că la acest meci, antrenorul Antonio Foale dorește să debuteze câțiva tineri. ”Meciul cred că va fi dificil, dacă noi nu ne luăm toate măsurile pentru acest joc. Echipa e incomodă, vine după puncte, se poate închide, să ne creeze probleme. Dar totul depinde de noi la meciul de mâine. Dacă noi jucăm și ne creăm ocazii de gol și dacă vom marca, ne putem face meciul ușor, și bineînțeles, dacă nu ne subestimăm adversarul. Vom miza în continuare pe Gașpar, pe Borbei, e aproape și Ursu”, a declarat Foale.

În deplasare la Miroslava, ASU Poli a ”comis-o” în fața unei echipe din aceeași zonă a clasamentului, dar jucătorii spun că vor fi atenți acum. ”Este un meci dificil, cu o echipă imprevizibilă. Locul din clasament probabil nu le convine, vor veni cu gândul de a câștiga. Dacă noi nu luăm toată măsurile nu vom avea un meci ușor. Probabil ce s-a întâmplat la Miroslava e o întâmplare. Mâine dacă vom avea atitudinea potrivită, să demonstrăm în fața suporterilor, totul va fi spre binele nostru. Mă gândesc că prima și ultima impresie contează. Am început bine campionatul și vrem să-l și terminăm așa”, a precizat Ionuț Coadă.

Alexandru Gașpar, juniorul de 15 ani care a dat probe și la West Ham, își dorește să joace miercuri împotriva Forestei. ”Va fi un meci greu pentru ei, își joacă ultima șansă de a rămâne în Liga a II-a. Sper să fie un meci bun. Eu personal îmi doresc să joc și să și marchez dacă voi intra. La Poli este un grup foarte unit, m-au primit cu bine toți”, a spus Gașpar.

Meciul începe la ora 18 pe Știința și nu va fi televizat.

(foto: Emanuel Titus Iliesi)

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ