DISTRIBUIȚI

Informatica Timișoara e cu o mână pe primul titlu de campioană după ce a câștigat și al doilea meci din finală, pe terenul lui United Galați, de data aceasta cu 6-4. După o primă victorie cu 1-0, de data aceasta la pauză a fost 0-0, iar după timpul regulamentar, 2-2. După prelungiri, scorul a fost de 3-3, iar situația s-a tranșat la loviturile de departajare.

Cu o primă victorie bifată luni, Informatica a jucat destul de curajoasă în debutul meciului. Lupu a avut șansa de  a marca, iar apoi, Wellington a apărat șutul lui Araujo. Iancu a scos și el un șut al lui Araujo, care a încercat să înscrie, tot fără succes, și în repriza a doua. Timișoara a marcat în minutul 24, prin Felipe Mancha, după o așezare făcută de Savio. United a egalat, la un șut trimis de Cojoc printre picioarele lui Rakic. Varela și Lașcu nu au putut marca, iar după un time-out, moldovenii au preluat conducerea după o schemă finalizată de Lașcu. Informatica a egalat repede însă, prin Savio, iar Borges a rata șansa unei victorii pentru Galați în timpul regulamentar.

S-a trecut altfel la două reprize de prelungire de cinci minute. Timișorenii au ajuns la al șaselea fault, după ce Simic a lovit un adversar. Cojoc a tras de la 10 metri, dar în bară, iar Crăciun nu a putut relua în poarta lui Iancu. Deco a înscris pentru 2-3 după primele cinci minute, dar United a revenit prin golul lui Cojoc. S-a trecut a loviturile de la 6 metri, iar Araujo a deschis scorul. Lașcu a marcat și el, pentru ca la fel să facă și Deco. Tudose a trimis pe lângă poartă, iar Felipe a înscris și a pus capăt jocului.

Finala se mută la Timișoara. Luni, Informatica poate sărbători victoria, în meciul ce va începe de la ora 18,30.

(foto: facebook.com/csinformaticatimisoara)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ