DISTRIBUIȚI

Timișorenii domină în continuare motociclismul viteză din România și nu numai. La sfârșitul săptămânii trecute circuitul Adâncata din județul Ialomița a găzduit etapele III și IV din Campionatul European BMU, care au contat și ca etape ale competiției interne organizată de Federația Română de Motociclism

După ce a pornit de pe primul loc din grila de start la clasa Supersport, Ionel Pascotă a câștigat și etapele a III-a și a IV-a din competiția BMU. Fiul său, Patrick,a concurat la clasa de 855, la doar 11 ani, cu derogare, deoarece vârsta minimă este de 14 ani. ”Pentru micul Patrick urmează prima etapă din Campionatul European BMU la Supermoto, competiție care, pentru juniori, debutează în Bulgaria. ”Sunt bucuros și pentru rezultatele mele, dar cel mai mult mă bucur pentru Patrick, care dă dovadă de putere de concentrare și de conștientizare a dificultății acestui sport atunci când evoluează în clase superioare față de cele cu care este el obișnuit. Mă bucură enorm să văd că obține locuri întâi, asta îmi demonstrează că și el va avea rezultate notabile la Motociclism Viteza”, a declarat Ionel Pascotă.

La Formula 600 a concurat Vlad Neaga, timișoreanul care a dominat în ultimii ani cursele de super moto din România. Neaga a trecut la motociclismul-viteză și bine a făcut, deoarece a câștigat și el la Adâncata, în etapa unde a avut și oponenți turci și bulgari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ