ACS Poli are un fotbalist nou la antrenamente, dar unul care nu poate fi legitimat. Alin Șeroni, fostul jucător al alb-negrilor, se antrenează cu timișorenii, după ce a rămas fără echipă și nici nu mai poate juca niciunde sezonul acesta.

Fundașul nu mai are drept de joc sezonul acesta în România, după ce a jucat la două echipe de primă ligă, Viitorul și FC Brașov. Șeroni a plecat în vară la Viitorul, dar nu a fost mulțumit, și în iarnă a semnat cu FC Brașov, după ce a reziliat înțelegerea cu echipa lui Gică Hagi. Jucătorul nu a avut noroc sub Tâmpa, unde a fost nemulțumit că antrenorul croat Vjekoslav Lokica nu îl folosea. În aceste condiții, Șeroni a reziliat înțelegerea cu brașovenii, iar la scurt timp și Lokica a plecat de la gruparea ardeleană. Rămăs fără ocupație, fundașul l-a rugat pe Dan Alexa să îl primească la ACS Poli la antrenamente, iar tehnicianul a fost de acord. Totuși, Șeroni nu participă la fazele cu mingea, când e nevoit să privească de pe margine.

În vară, Alin Șeroni și-a dorit să plece de la ACS Poli, deși clubul i-a oferit o prelungire de contract. Jucătorul nu a mai vrut să evolueze în Liga a II-a, însă nici în Liga I nu a avut parte de noroc. Șeroni a mai jucat de-a lungul timpului la Auxerre Lugoj, FC Bihor și AC Recaș, echipă cu care s-a mutat la Timișoara, când a luat ființă ACS Poli.

Anda DELIU

LĂSAȚI UN MESAJ