DISTRIBUIȚI

Dacă ASU Poli a pierdut meciul după ce a retras echipa de pe teren, Ripensia Timișoara s-a impus la Șiria cu 3-2 în ultima etapă intermediară a sezonului. Darius Buia a deschis scorul pentru trupa lui Ionuț Popa, dar Ripensia a preluat conducerea după reușitele lui Dumiter și Ungureanu. Arădenii au egalat prin Dorin Toma, dar Cătălin Bădăuță a scris istoria meciului cu golul marcat în prelungiri.

Cu doar 300 de spectatori veniți la Șiria, UTA a marcat în minutul 7, după ce Rădulescu a respins în fața un șut al lui Cătălin Hlistei. Darius Buia nu a avut decât să marcheze din 8 metri, după care arădenii au mai avut ocazii prin Manea și David Popa. Ripensia a știut și ea să pună presiune prin două ocazii ale lui Mediop, dar și o lovitură liberă bătută bine de Ungureanu. Toate trei au fost însă ”rezolvate” de portarul Roberto Bodea. Ripensia a dat însă loviturile în minutele 31 și 32. Prima dată, Mediop a recuperat un balon după o eroare a lui Burlă, i-a pasat lui Dumiter, iar tânărul ripensist a marcat.peste un minut, marcatorul i-a pasat lui Ungureanu, care a marcat cu un șut din voleu pentru 2-1 la pauză.

Ripensia și-a creat ocazii și în repriza secundă. Stoi a prins un șut bun, dar nu îndeajuns pentru a-l și bate pe Bodea. Portarul a parat și o reluare cu capul a lui Mediop, iar Rădulescu a intervenit și el la un șut al lui Hlistei. UTA a egalat în minutul 85, când Dorin Toma a prins un șut excelent, din unghi închis. Ripensia le-a dat însă „lovitura de grație” în prelungiri. Totul a început de la o eroare a lui Roșca, după care Mediop a tras la poartă. Bodea a respins, dar din 16 metri, Cătălin Bădăuță a înscris golul victoriei cu care Ripensia a urcat pe locul 10, peste formația arădeană.

UTA: Bodea – Polgar (Sorato 81′), Mih. Roşca, Al. Manea (cpt.), Burlă – Jorza, I. Tănase – Buia (A. Iuga 67′), Petra, Hlistei – D. Popa (D. Toma 56′)

Ripensia Timișoara: Iul. Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Apro, M. Toma (Bocşan 60′), C. Toma – Stoi, Laur. Tudor (Burdeţ 81′) – Mediop, Ad. Ungureanu, Golda – Dumiter (Bădăuţă 71′)

(foto: facebook.com/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ