DISTRIBUIȚI

Campionii de la Timișoara Saracens trebuie să câștige semifinala de sâmbătă pentru a avea șansa de a lupta pentru un nou trofeu în Superliga CEC Bank. După scandalul major care a dus la excludere naționalei Stejarilor de la Cupa Mondială, federația a decis să aducă brigăzi străine la semifinale.

La meciul dintre CSM București și Timișoara Saracens, brigada va fi irlandeză. Arbitrul este Stuart Gaffikin, ajutat de Jonny Erskine si Richard Horgan, iar Leo Colgan va fi cel responsabil cu arbitrajul video. Gaffkin este un arbitru delegat des în Pro 14, competiție la care participă echipe din Anglia, țara Galilor, Scoția, Irlanda, Franța și Italia. În semifinala dintre Steaua București și CSM Baia Mare, brigada va fi tot una irlandeză.

În ceea ce privește echipa, Timișoara trimite cei mai buni titulari dintre jucătorii disponibili. În linia a treia, va juca titularul Vlad Neculau, jucător convocat la naționala U20, în locul suspendatului Michael Stewart. Iată titularii și rezervele:

  1. Badiu, 2. Căpățînă, 3. Pungea, 4. Lazăr, 5. Drenceanu, 6. Neculau, 7. Rus, 8. Morrison, 9. Luiters, 10. Rose, 11. Shennan, 12. Umaga, 13. Tangimana, 14. Fercu, 15. Samoa

Rezerve: 25. Rădoi, 17. Taupaki, 18. Doge, 19. Mureșan, 16. Sabău, 21. Seniloli, 22, Popa, 23. Simionescu

(foto: Ewald Gruescu)

LĂSAȚI UN MESAJ