DISTRIBUIȚI

Cei de la ASU Poli au pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, după ce au avut avantaj la pauză. Cu doar Deian Sorescu în „priză”, timișorenii nu au putut ține însă de scorul care să le asigure victoria pentru cei 100 de fani care au făcut deplasarea, iar insistențele gazdelor le-au adus în cele din urmă victoria orădenilor.

Meciul a debutat însă perfect pentru oaspeți, cu gol marcat din minutul 4. După un contraatac, Sorescu a lobat de la 25 de metri peste portarul Gudea, ieșit hazardat. Șeptarul a și trimis o centrare bună, cu care colegii Plămadă și Vasile Nicolae nu au știut ce să facă. Dur-Bozoancă a salvat o reluare din 4 metri a lui Vlad Rusu, iar apoi a prins și un șut bun al lui Țegle, din 25 de metri. Până la finalul reprizei, Rusu a încercat și el un lob, dar fără succes, iar Vasile Nicolae de la Poli a avut o tentativă eșuată de foarfecă. Jocul s-a schimbat destul de mult la pauză. Totuși, Sorescu a continuat să joace bine și a avut un șut de la 20 de metri, peste poartă, iar apoi unul pe lângă buturi.

Oradea a fost periculoasă din minutul 56, la o lovitură liberă. Tînc, jucătorul care a negociat vara trecută cu timișorenii, a scos pentru căpitanul Oroș, care a trimis pe lângă bara laterală. Tot Oroș a avut o lovitură de cap salvată de Dur-Bozoancă, portar ce a salvat și o lovitură liberă bătută direct pe poartă de Vasile Pop. Scorul s-a întors în doar patru minute. În minutul 70, Marius Feher a tras la poartă, fără preluare, la firul ierbii, din 20 de metri, pentru golul de 1-1. Peste trei minute, Feher a tras în bara din stânga lui Dur-Bozoancă, iar balonul a ricoșat la Vlad Rusu, care a marcat cu capul. Poli a mai fost periculoasă doar printr-un șut peste poartă a lui Taub. Oradea putea să mai marcheze pe final, dar Vasile Pop nu a nimerit spațiul porții.

Luceafărul Oradea: Gudea – Valies (min 78 Toriște), Oroş, Tînc, Trif – Feher, Ţegle – Antohi, Al. Neacşa (min 46 V. Pop), Rocha (min 65 A. Dulca) – Vl. Rusu

ASU Poli Timișoara: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera, Scutaru, Taub – Poparadu, Coadă – Motreanu (min 84 Gașpar), Sorescu, Vas. Nicolae (min 62 Schieb) – I. Plămadă

ASU Poli joacă ultimul meci din actualul sezon sâmbăta viitoare, de la ora 19, cu Ripensia. Partida se va juca pe „Dan Păltinișanu”.

 

(foto: facebook.com/pg/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ