DISTRIBUIȚI

Liga a IV-a Timiș și-a premiat la sfârșit de săptămână noua campioană, care va merge la barajul de promovare în Liga a III-a. ACS Dumbrăvița nu mai poate fi ajunsă de nicio echipă din campionatul județean.

Formația antrenată de Sorin Bălu a sărbătorit cu medaliile la gât după ce s-a impus cu 2-0 cu Cocoșul Orțișoara. Echipa din cea mai bogată comună din vestul țării a ajuns la 77 de puncte. 18 puncte față de următoarea clasată, Timișul Șag, care are doar 59 de puncte, care la sfârșit de săptămână a cedat acasă cu 2-1 cu Voința Mașloc. După ce va termina ”formalitățile”, Dumbrăvița va avea de jucat barajul de promovare, în dublă manșă, cu campioana județului Mehedinți. Primul joc va fi în Timiș, în 16 iunie, iar returul, în 23 iunie.

În Mehedinți, un campionat care se joacă cu sezon regulat, play-off și play-out, lucrurile nu sunt însă clare. Trei echipe se bat pentru supremație, când au mai rămas de jucat trei etape din play-off. Viitorul Șimian e marea favorită, și are acum 29 de puncte. La egalitate e însă CS Strehaia, iar cu 26 de puncte, pe trei, e Recolta Dănceau, care are un meci mai puțin.

(foto: facebook.com/pg/FCDumbrăvița)

LĂSAȚI UN MESAJ