DISTRIBUIȚI

În continuare, poli Timișoara are o viață foarte grea în play-out. Antepenultimul meci, dacă echipa nu va ajunge la baraj, va fi în deplasare la Botoșani joi seara. Probleme de lot ale timișorenilor sunt din ce în ce mai mari.

Jucătorii au plecat de miercuri dimineața spre Moldova, cu avionul, dar nu direct. Prima dată s-a zburat Timișoara-București,iar apoi București-Iași, de unde echipa va continua drumul cu autocarul. Drum lung, la care nu au plecat accidentații Străuț, Haruț, Tigănașu sau Popovici. Sunt în lot, dar incerți, Oliva și Ciucur. Mai trebuie spus că Gabriel Cînu a plecat și el, dar ar putea risca o suspendare. Luni, când era suspendat, fundașul s-a dus în preajma tunelului ce duce spre vestiare și i-a adresat injurii arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru prestația sa din meciul cu Mediaș. Regulamentar, chiar dacă nu era în lot, pe baza celor trecute în raport, jucătorul poate fi sancționat. Hațegan a trimis raportul la LPF abia marți, nu imediat după joc, și, din informațiile noastre, a consemnat reproșurile ce i le-a adus Cînu, dar și președintele Radu Birlică.

La meciul de luni a fost prezent și fostul jucător al Timișoarei, actul secund la FC Botoșani, Marius Croitoru. Antrenorul Neaga rămâne optimist. ”Din păcate avem foarte multe probleme de lot. Vedem câți vom fi. Trebuie să strângem 11,12, 13, 14.Să mergem la Botoșani, să scoatem maximum din acest joc. Poate, nu poate, sunt sigur și sunt convins că vom scoate din aceste trei meciuri punctele necesare pentru a ne salva de la retrogradare. Eu sper ca jocul să se îmbunătățească de la meci la meci. Sper ca la meciul de la Botoșani să avem aceiași dăruire, băieții sunt caractere extraordinare, și vom lua punct sau puncte. Pe mine mă interesează punctele. Aș vrea să repetăm jocul cu Mediaș și să câștigăm. Speră să îi capacitez și să aibă dorința de a câștiga, pentru că nu este nimic jucat”, a declarat antrenorul.

Partida de joi începe la 21 și va fi transmisă de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: Cronica violetă)

LĂSAȚI UN MESAJ