DISTRIBUIȚI

Mai mulți timișoreni expun într-una din cele mai interesante colecții de artă românească ce  poate fi vizitată, temporar, la Cotroceni.

Lucrările lor vor fi expuse de joi, 24 mai,  la Muzeul Național Cotroceni din București, în cadrul expoziției ”Aici-Acolo. Artiști din România și Diaspora. Estetica eternului acum”. Printre expozanți se numără și Cristian Sida, Romul Nuțiu sau Ștefan Călărășanu.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 25 mai – 15 iulie 2018. Prezentarea actului de identitate, în original, este obligatorie.

Cu participarea în această expoziție, Cristian Sida continuă prezențele în contexte artistice deosebite, după ce la finele anului trecut a deschis sezonul la Pôle Culturel de Drusenheim (Strasbourg), iar în ianuarie a expus în capitala Austriei. Cristian Sida este unul din cei mai în vogă artiști vizuali români contemporani, cu zeci de expoziții în țară și străinătate la activ. Artistul este, de mai mulți ani, pe jumătate rezident în Franța unde participă la proiecte de anvergură. De asemenea, a susținut, ca lector invitat, mai multe conferințe de artă la Universit é Paris 8 și la École Supérieure d’Art de Lorraine(Metz).

 

LĂSAȚI UN MESAJ