Marele Ecran are programat pentru data de 8  iunie, de la ora  19:30, Casa Artelor – Direcția Județeana pentru Cultură Timiș, proiecția filmului Charleston, 119 min; regia Andrei Crețulescu.

Biletele în valoare de 10 lei se vor găsi de miercuri în vanzare la Carturești Mercy, grăbiți-vă, nu sunt decât 55 de locuri disponibile.

„Charleston” e povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi bărbaţi şi femeia pe care au pierdut-o amândoi, un love-story neconvenţional cu parfum retro, un cocktail pop condimentat cu umor negru, emoţie, un soundtrack eclectic şi chiar un intermezzo dansant, se arată în prezentarea filmului.

Din distribuţie fac parte Şerban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ciontea, Victor Rebengiuc, Ana Ularu, Dorian Boguţă, Gabriela Popescu, Adrian Titieni, Andreea Vasile, Gavril Pătru, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim, Sergiu Costache, Claudiu Dumitru, Letiţia Vlădescu, Vlad Galer şi Alina Berzunţeanu.

 

„Charleston”, despre care Cineuropa spune „mai rar un film românesc cu un asemenea potenţial de public”, a avut premiera mondială în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Locarno 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ