DISTRIBUIȚI

Liga a III-a s-a încheiat săptămâna trecută, iar deznodământul nu a fost așa de rău pentru timișene, chiar dacă nicio echipă din județ nu a prins podiumul. De altfel, într-un scenariu foarte plauzibil, nu e deloc exclus ca anul viitor, nu mai puțin de șase echipe din județ să evolueze în acest eșalon.

CSM Lugoj este echipa cea mai bine clasată, cu 53 de puncte, pe locul 4. Cel mai probabil, lugojenii se vor despărți de antrenorul Cosmin Petruescu, care mai are doar de semnat documentele cu ASU Poli. Nou-promovată, ACS Ghiroda (foto) a încheiat competiția pe locul 9, cu 32 de puncte. Millenium Giarmata a fost pe 12, cu 26 de puncte. Teoretic, ar retrograda cel mai slab loc 12, dar nu este cazul echipei lui Răzvan Leucă, deoarece nu are cel mai mic punctaj din cele cinci serii. Oricum, cel mai probabil, niciun loc 12 nu va cădea, deoarece din Liga a II-a nu vor retrograda cinci echipe, ci maximum trei.

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic e pe loc retrogradabil, 14, cu -14 puncte, în urma unor depunctări. Marcel Băban speră însă la o nouă invitație de la FRF, întrucât susține că locul 13, Internațional Bălești, se va retrage oricum, iar locuri în plus apar prin desființări în fiecare vară. În seria a IV-a a jucat și echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara, care însă nu a contat în clasamentul final. Planurile ar fi ca echipa să fie înscrisă și anul viitor în al treilea eșalon. În fine, numărul de echipe ar putea ajunge la șase dacă ACS Dumbrăvița va câștiga barajul de promovare, unde se va duela cu campioana județului Mehedinți, în 16 și 23 iunie.

(foto: facebook.com/ACS.Ghiroda)

LĂSAȚI UN MESAJ