Problemele de lot sunt majore la Poli Timișoara înainte de meciul de sâmbătă, cu Concordia Chiajna, ultimul din acest play-out. Pe lângă numeroșii accidentați, echipa va fi afectată și de o suspendare.

Astfel, Gabriel Vașvari nu are drept de joc în ultima rundă, deoarece a acumulat șapte cartonașe galbene în play-out. Mijlocașul a fost avertizat în jocurile cu Voluntari, Juventus, Dinamo și Chiajna, din turul din play-out, iar apoi, în partidele cu Mediaș, Botoșani și Dinamo din retur. De altfel, Vașvari a mai fost suspendat după primele patru avertismente, la meciul cu Voluntari din retur. Pentru postul de închizător cel mai probabil Andrei Artean va fi titular oricum, iar locul lui Vașvari va fi luat de Andrei Enescu sau Adrian Zaluschi, jucători pe care Adrian Neaga nu a contat mai deloc de când a preluat echipa. Vașvari este unul dintre fotbaliștii care au memorii depuse pentru restanțele financiare.

Rămâne de văzut dacă se va recupera vreun jucător accidentat. Haruț este exclus să revină, după lovitura primită la cap în meciul cu Sepsi, iar Străuț la fel, deoarece are umărul dislocat. Țigănașu are probleme cu meniscul și sunt șanse reduse să joace, iar Oliva avea ruptură musculară. Popovici a lipsit în ultimele etape și el, din cauza unei tendinite. Poli poate să mai prindă barajul cu Târgoviște doar dacă se impune la Chiajna și dacă Juventus o bate pe Voluntari.

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ