DISTRIBUIȚI

SCM Poli și-a anunțat modificările de lot importante din vara aceasta, atât despărțirile, cât și transferurile. Pleacă jucători importanți, dar vor și veni jucători cu CV-uri interesante. Clubul va schimba toți cei trei portari, iar Didi Hrmiuc și Krsto Milosevic pleacă de la club după doar un sezon.

Zlatko Daskaloski pleacă la Strasbourg, în Franța, iar Adam Savic pleacă și el de la Timișoara. Cei doi își termină contractele, iar Răzvan Vîlceanu va fi împrumutat la CSM Oradea, dacă bihorenii se vor înscrie în prima ligă, iar dacă nu, cel mai probabil, la CSM Făgăraș. Marko Lasica va juca în Turcia, la Beșiktaș, Krsto Milosevic a plecat la Steaua, iar Didi Hrimiuc va juca la Focșani. Șanse mari să plece le are și Ionuț Uruianu, tot pentru a prinde minute. ”Sunt mulțumit de ce am realizat sezonul acesta, chiar dacă nu ne-am calificat în cupele europene. Ne dorim să readucem cât mai mulți jucători timișoreni acasă”, a declarat Pero Milosevic.

Revine acasă Marius Sadoveac, stângaci care a jucat ultima dată la Tremblay en France, dar și portarul Cristian Tcaciuc, care a mai jucat în liga a doua la Oradea și Suceava. Tot în poartă vine și Ludovic Varo, în vârstă de 36 de ani, ultima dată la Turda, și care a mai trecut pe la Minaur, Dinamo și Odorhei. De la Baia Mare vine interul stânga Milos Dragas, de 28 de ani, care a mai jucat la Minaur, Dinamo și Odorhei. Tot în poartă vine Milos Kocic, în vârstă de 37 de ani, care a mai trecut pe la Minaur, Dinamo și Odorhei. Mai vine și un pivot de 31 de ani, Antonio Pribanic, trecut pe la Baia Mare, dar și pe la RK Bjelovar, Pick Szeged, Stal Mielec, KPR Legionowo (Polonia).

De asemenea, Pero Milosevic dorește să îl aducă pe interul stânga de 18 ani Răzvan Trif, de la LPS Banatul, și să îl readucă de la satelit pe Cătălin Furak.

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ