DISTRIBUIȚI

Cosmin Dumitrache și Cristina Bălan au fost atleții timișoreni care au câștigat aurul la Internaționalele României de Atletism, desfășurate sâmbătă și duminică la Cluj. Nu au fost singurii timișoreni care au urcat pe podium.

La doar 20 de ani, Cristina Bălan s-a impus în proba de 800 de metri, cu timpul de 2:05:62 de minute. A fost cu doua secunde mai rapidă decât Florina Pierdevară, sportivă născută în 1990. Pe locul trei a fost Maria Florea. Tot aur a câștigat și Cosmin Dumitrache (foto), în proba de 110 metri garduri, pe care continuă să o domine. Sportivul legitimat la CSM București și Rapid  a avut timpul de 14,20 de secunde. Pe podium au mai fost doi sportivi de la Farul: Radu Costache și Adrian Boldeanu.

Ioana Gheorghe, timișoreancă legitimată la CSA Steaua, a fost de două ori pe podium. La 100 de metri, a luat medalia de argint, cu timpul de 11,74, în urma Marianei Băboi de la Gloria Buzău, dar în fața Roxanei Ene, de la CSU Craiova. La 200 de metri, Gheorghe a luat bronzul, cu timpul de 24,07 secunde. Pe primul loc a fost Marina Băboi, iar pe doi, Andrea Miklosș de la Viitorul cluj. Cât despre sportivii de la CSM Timișoara, Marcus Drăghici a fost pe locul 15 la 200 de metri, iar Adrian Drăgan, pe 21, la 400 de metri.

(foto: 4run.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ