DISTRIBUIȚI

Așa cum ne-am anunțat deja cititorii, Cosmin Petruescu este noul antrenor al celor de la ASU Poli Timișoara. De data asta, după ”experimentul” Bogdan Andone de sezonul trecut, clubul apelează la un lugojean care  a activat doar în Banat din punct de vedere al fotbalului.

Zilele acestea, Petruescu finalizează cursurile de licența UEFA Pro. Oficial, mandatul său la echipa suporterilor va începe în data de 1 iulie. ”E o provocare pentru mine și o recunoaștere a muncii mele din ultimii ani. Închei un proiect de patru ani la Lugoj și aștept cu nerăbdare să îl încep pe cel de la Politehnica, despre care sper să fie cel puțin la fel de lung. Momentan sunt la București, la cursurile pentru Licența PRO, nu am apucat să semnăm actele, dar avem un gentlemen’s agreement, iar o strângere de mână e mai importantă decât o semnătură pe contract”, a declarat antrenorul.

Ca jucător, Peutrescu, născut în 1977, a evoluat la CSȘ Lugoj, Comprest Lugoj, Vulturii Lugoj, Auxerre Orşova şi Vulturii Pădureni. Ca antrenor, a început cu Auxerre Lugoj, formație mutată de la Orșova. A urmat Poli II, pe vremea lui Marian Iancu, apoi AC Recaș. Când echipa s-a transformat în ACS Poli, Petruescu a fost secundul lui Vali Velcea și Aurel Șunda. Ulterior, a devenit antrenorul lui CSM Lugoj, formație care a mai prins podiumul,dar niciodată nu a putut promova din Liga a III-a. După ce termină cursurile UEFA Pro, Petruescu va putea antrena inclusiv echipe de Liga I.

(foto: liga2.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ