DISTRIBUIȚI

„Unii s-au grăbit la oraș. Iar alţii au stat mai mult la ţară. Poate de aceea tradiţiile noastre sunt atât de frumoase. E păcat să le uităm. Înscrie-te la Atelierul  Identitate și ajută-ne să promovăm cavalul românesc”, este invitația lui  Marius Andrei Alexe – sau Bean MC.

Plecând de la acest punct, cel de-al doilea modul al  Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018, în foaierul Sălii 2 și în Parcul Civic, zilnic între orele 17 și 19, continuând formula primului modul. Astfel, participanţii se vor iniţia în arta cavalului, ghidaţi de Andrei Maxim, împreună cu Bean MC.

Înscrierile pe cele 25 de locuri disponibile pentru modului 2 al Atelierului Identitate se fac la adresa tntm.office@tntimisoara.com. Pentru înscriere sunt necesare următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vârsta – participanţii trebuie să aibă peste 18 ani, precum și răspunsul la următoarea întrebare: de ce vă doriţi să participaţi la Atelierul Identitate? Data-limită pentru înscrieri este 28.06.2018.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ