DISTRIBUIȚI

Valentino Garavani este designer-ul italian care a pus bazele unui adevărat imperiu în domeniul fashion, prin casă de modă cu acelaşi nume, împreună cu partenerul său Giancarlo Giammetti. Fondată în anul 1960, pe o stradă numită Via Condotti din Roma, aceasta s-a bucurat de un real succes încă din primii ani.

Creaţiile lui Garavani reprezintă un simbol al feminităţii şi al eleganţei, chiar şi în prezent, deşi acesta s-a retras din lumea modei în anul 2008. De-a lungul anilor, a îmbrăcat personalităţi precum Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn şi Jacqueline Kennedy. Dacă eşti pasionată de lumea modei şi de haute couture, trebuie să ştii care sunt cele mai populare creaţii House Valentino, care fac furori şi care i-au adus acesteia renumele pe care îl are!

Descoperă articolele la care orice femeie care iubeşte modă visează:

 • Pantofii Rockstud
  Când zici Valentino, printre primele lucruri care îţi vin în minte se afla pantofii cu ţinte. Aceştia au fost creaţi cu dorinţa de a exprima personalitatea puternică a femeilor,
  Păstrând în acelaşi timp un aer elegant. Cel mai mai cunoscut model este cel de tip stiletto, cu barete subţiri care susţin eficient piciorul. Însă, dacă intri pe https://www.addien.ro/valentino, poţi găsi şi alte modele din această colecţie, fie că îţi doreşti botine, balerini ori pantofi. Aceştia au fost şi sunt purtaţi în ţinute elegante, pe covorul roşu, la evenimente speciale, ba chiar şi în timpul zilei, integraţi în outfit-uri casual ori office. Versatilitatea lor este un mare avantaj, iar femeile din toată lumea îşi doresc cel puţin o pereche de pantofi Valentino.
 • Genţile Valentino
  Considerate produse de lux, genţile din colecţia casei de modă din Italia sunt adevărate simboluri ale inclinaţiei către modă şi stil. Cele mai cunoscute genţi Valentino sunt cele cu ţinte, care se potrivesc perfect cu renumiţii pantofii. Fabricate din materiale de calitate şi cu un design inedit, acestea oferă oricărei ţinute un aer extravagant, care va atrage, cu siguranţă, atenţia tuturor!
 • Rochiile
  Dintre toate creaţiile lui Valentino Garavani, există una care a determinat categoric destinul casei de modă şi care i-a asigurat designer-ului un loc în istoria fashion: rochia roşie. Aici nu este vorba despre croiala în sine a articolului vestimentar, ci de culoarea acestuia. Rosso Valentino, nuanţa cu care italianul şi-a pus amprentă unică în lumea modei, este o combinaţie de 100% magenta, 100% galben şi 10% negru. Vizita din adolescenţă în cadrul Operei din Barcelona a fost cea care l-a inspirat pe Garavani să creeze această culoare.
  A devenit cunoscută în toată lumea şi este, şi în prezent, asociată cu casa de modă şi cu designer-ul italian.

  Această nuanţă a fost purtată de cele mai mari personalităţi ale lumii, de la cântăreţe, actriţe sau modele pe toate scenele mari, în diverse ocazii.         Care este articolul tau preferat din colectia Valentino?

LĂSAȚI UN MESAJ