DISTRIBUIȚI

După ce, cu voie sau fără voie, și-a pus ”semnătura” dublă (de antrenor și manager sportiv) pe retrogradarea lui Poli Timișoara, Adrian Neaga a plecat în sfârșit de la Timișoara. Managerul sportiv și caută zilele acestea de lucru pe la alte cluburi din țară, mai degrabă fără succes.

Neaga a venit la Poli în toamna lui 2016, mai degrabă ca un experiment. Fără să facă mai nimic ca antrenor la cluburi de Liga a III-a precum Național Sebiș, Millenium Giarmata sau Urban Titu, fostul jucător al Stelei a fost adus manager sportiv la Poli. În acest sezon, după ce Leo Grozavu a plecat de club, Și Poli a fost refuzată de antrenori precum Costel Gâlcă sau Edward Iordănescu, cei din club au avut ideea ”genială” să-l pună pe Neaga antrenor. Au urmat sesiune de pregătire în care partea fizică o făcea preparatorul Ovidiu Chiribici, iar Neaga juca miuțe cu jucătorii.

Cu această pregătirea doar pentru atmosferă, una greu de stabilizat date fiind restanțele financiare, Poli a retrogradat încet și sigur. Acum, Neaga umblă pe la foștii prieteni din țară, în căutare de serviciu.

(foto: renasterea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ