DISTRIBUIȚI

Timișul poate urca cu încă o formație în Liga a III-a. Campioana județului provine anul acesta din cea mai bogată comună timișeană, Dumbrăvița și va da piept la barajul în dublă-manșă cu campioana Mehedințiului, Viitorul Șimian.

Formația din Dumbrăvița a câștigat campionatul din Timiș cu 89 de puncte, cu un avans de 26 de puncte în fața celor de la Timișul Șag. Sorin Bălu este pregătit pentru adversarul de la baraj, pe care l-a și studiat de la fața locului. În Mehedinți, a fost un campionat cu play-off și play-out, iar Șimianul a terminat play-off-ul cu 36 de puncte, unul în fața celor de la Recolta Dănceu. În ultimele patru runde din cele șase de play-off, Șimianul nu l-a mai avut pe bancă pe Dorel Stoica, deoarece tehnicianul a demisionat. Așadar, aparent, un aspect ce ușurează munca formației din Banat.

În ultimele runde, indicațiile au fost date de căpitanul echipei, Mihai Schintee, pentru că clubul nu a numit un nou antrenor. Formația mehedințeană va veni oricum de vineri la Dumbrăvița, unde se joacă meciul-tur, sâmbătă de la ora 18. Returul se va juca la Șimian, în 23 iunie, de la ora 17,30.  Localitatea se află la 6 km de Drobeta-Turnu-Severin, pe drumul ce duce spre Craiova.

 

(foto:  facebook.com/pg/FCDumbrăvița)

 

LĂSAȚI UN MESAJ