DISTRIBUIȚI

Toate cele trei prim-divizionare de baschet din oraș au trimis echipe la Raifeissein Bank Cluj Napoca Streetball. Cel mai bine s-au descurcat fetele de la SCM Timișoara, care au jucat semifinala, dar și băieții de la clubul alb-violet precum și cei de la Timba au ieșit din grupe.

În grupe, Ana Ivășchescu, Roxana Pane, Diana Lupu și Cristina Știopu au câștigat cu 13-8 cu U Cluj și cu 10-2 cu Sportul Studențesc. Apoi, a fost o victorie cu 7-6 cu Satu Mare în sferturi, pentru ca bănățencele să piardă în semifinale, cu 18-5 cu Agro Squad. Băieții Cristian Mocrițchi, Darius Ilie, Szabolcs Gyorgy și Bogdan Penciu au pierdut în grupe cu 21-17 cu CSU Sibiu, dar i-au bătut cu 21-10 pe Brisks. În optimi, au fost eliminați cu 22-11 de Choco Loco.

Timba a jucat cu Florin Popa, Liviu Rotariu, Gheorghe Balmuș și Robert Medgyesy. În grupe, Timba a pierdut cu 12-11 cu CSM Mediaș, dar s-a impus cu 16-10 cu U Cluj 2. Apoi, în optimi, Timba a pierdut cu 15-11 cu Leii Playball. Cluburile de prima ligă trebuie să trimită echipe de 3X3 la minimum patru turnee vara aceasta.

(foto: facebook.com/bcscmtimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ