DISTRIBUIȚI

După ce echipa a retrogradat în Liga a II-a, anunțurile concrete privind viitorul clubului Poli Timișoara au lipsit aproape cu desăvârșire. În afară de despărțirea de managerul sportiv devenit și antrenor, Adrian Neaga, au mai fost însă și altele la nivelul centrului de copii, iar memoriile cresc numeric săptămânal.

După Neaga, au plecat și alți doi oameni din club. Este vorba de antrenorul Alin Paleacu, care a semnat cu clubul din Dumbrăvița, tot pentru activitate juvenilă, dar și de Florin Bătrânu, cel care devenise șeful centrului de copii al lui Poli. Bătrânu a mers la Buziaș, după ce el a fost unul dintre cei care avuseseră ideea să-l aducă pe antrenor pe Leo Grozavu. Aparent, și Octavian Benga ar avea gânduri să plece de la club. Cât despre antrenor, șanse sunt și să rămâne Aurel Șunda la cârma echipei. Un zvon îl dădea pe Daniel Oprița ca variantă, dar tehnicianul care a pregătit-o pe Reșița sezonul trecut ne-a negat informația.

Poli însă are mari probleme cu memoriile. După ce a pierdut cu jucătorii Alexandru Țigănașu, Alexandru Ciucur, Gabriel Vașvari și Cristian Scutaru, acum clubul are un nou memoriu la FRF, depus de fostul preparator fizic, Mihai Alexadru. Acesta a activat la club până iarna trecută, când Grozavu a venit cu Ovidiu Chiribici în staff. Alexandru a primit termen 18 iunie pentru judecare la FRF.

 

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ