DISTRIBUIȚI

Clubul Ripensia Timișoara organizează sâmbătă un eveniment inedit pentru firme. Concret, este vorba de un turneu de fotbal pe teren redus cu reprezentanții unor companii, care va avea loc la baza Auto din Freidorf.

Locația nu este aleasă întâmplător, deoarece Ripensia are un parteneriat reconfirmat cu clubul Auto. Cândva, o importantă pepinieră pentru fotbalul timișorean, clubul din Freidof a devenit partenerul echipei de Liga a II-a tocmai pe filiera juvenilă. Ripensia a împrumutat grupe de juniori mari, obligatorii la cluburile din eșalonul secund, de la Auto. După un prim an, părțile au prelungit înțelegere, semn că ambele sunt mulțumite de colaborare. La turneu vor participa firme membre ale Clubului German de Afaceri (DWC). Probabil, acțiunea e gândită și pentru a găsi noi sponsori. În acest sens, Radu Ienovan, președintele clubului ripensist, a fost singurul reprezentant din Liga a II-a inclus în Comisia de Fotbal Profesionist a FRF, una înființată tocmai pentru a spori veniturile cluburilor din mediul privat.

Vor fi 16 echipe, împărțite în grupe de câte patru. Turneul va începe sămbătă, la ora 11. Altfel, echipa mare se reunește în data de 28 iunie.

 

(foto: druckeria.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ